Gazete satmaktan kağıt toplamaktan kendi işinize kadar. Opava'daki Amerikan rüyası

bencede

New member
Cüzdanıma hiç bakmadılar, her şeyin parasını ben ödemek zorunda kaldım. Bu beni rahatsız etti, bana tuhaf geldi, ama bugün onlara borçluyum, o olmasaydı, bugün, otuz yıl önce, Remante şirketinin sahibi olarak tutuklandığımı hatırlayarak, asla bulunduğum yere gelemezdim. Arabaları yeniliyor ve Avrupa'daki gümrüklere teslim ediyor.

Yılın Pbh'si

Daniel Lex, EY Yılın Girişimcisi için kişisel olarak yarışıyor ve aynı zamanda en iyi girişimci davranış ödülü için de yarışıyor. BURADAN ankete oy verebilirsiniz

Sana hokey kartı almak istediğimde parasını ödemek zorunda kaldım. Yani sekiz yaşımdan itibaren gazete sattım. Daniel Lex ilk iş deneyimini şöyle anlatıyor: Bana insanları tanımayı, onların değerini bulmayı, onlara uyum sağlamayı ve geçinmeyi öğretti.

Yalnızca gazete satışları nedeniyle bu durum uzun sürmedi. Yeteneği kullanılmadığı sürece, yeteneğinin kaderi üzerinde büyük etkisi vardı.

Almanya'da ailesi olan büyükannem sayesinde babam buraya geldi ama komünist araba yüzünden onu trenden sonra sınır dışı etmediler. Kullanılmış mallar. Savunmada bu şekilde hareket etti. Ve Garo'nun elindeki bir adam onlardan gereksiz para almamı ayarladı. J onu cebinde taşıdı. Büyükannem bunu görünce doğum günümde bana verdi, sanırım renklendiriciydi, bir araba. İki tekerlekli. 180 çalışanı olan bir şirketin sahibi, “Ve sen bizi otobüse götürdün” dedi.

Arabanın yanı sıra, biber için de çöp kutuları aldı.

Ama bunun için çok gençtim, bu yüzden oda arkadaşı tutmaya başladım. Papr'ı sürdük ve 60:40'a ayrıldık. Hem bir fikri hem de bir arabası vardı. Bu adildi, değil mi? gülümseyerek sor.

Şirketi ayırdığı garajdaki adamlar için yavaş yavaş yedek silahlar taşımaya başladı. Gittiği Glivic'teki borsadan. Önce arkadaşlarıyla, sonunda ulaşım parasını ödedi ve henüz on sekizine basmadı, ilk minibüsünü de aldı. Ve orada durmadı.

İlk milyonumu on sekiz yaşımdayken kazandım. Özetle, birlikte olduğumdan değil. Ama sonra daha da hızlandı. Ve sm olamayacağım noktaya kadar. Ve eskiden gittiğim spor salonundaki adamlarla bir araya geldi. Çalışabileceğimi biliyordum. Ve yanılmadım.

Vt kriz zail dv. Birincisi 2014 yılında bir müşteriye benzin için fazladan ödeme yaptığında, ikincisi ise covid nedeniyle.

İşte o zaman her şey durdu. Kimse ne olacağını bilmiyordu. İçtik. Zordu ama unutmayın, tek bir çalışanı bile kovmak zorunda kalmadık. Ama o zamandan beri yolumuza devam ettik ve yüz kişi daha oldu. Peki, bir süreliğine bunu yapalım.

BURADAN ankette Daniel Lex'e oy verin

Gelecek hakkında endişelenmeyin Daniel Lex. Elektrikli arabaların tanıtımı bile yok.

Yenilediğimiz bir kısmını kaybediyoruz ama geri kalanı hem mevcut arabalarda hem de elektrikli lokomotiflerde. O zaman kesecek bir şeyimiz olacak.