Filarmoni, Ostrava'daki birleşiyor ve tekrar pop yıldızlarla güç veriyor

bencede

New member
“Senfoni orkestrası ile şarkı söylemek, dünyanın en güzel şeylerden biridir. Bir paradoks olan doğada sessizlikle karşılaştırılabilir.

Filarmoni ve Grup Sevimli Band ile olan uyumu 21 ve 22 Ekim'e hazır. Ostrava Orkestrası ile on yıllık Beat in Swing'de B-Side Band olarak sahne aldı. O zamandan beri kendilerini birkaç kez daha tanıttılar, en son 2022'de Smetana'nın Litomyšl'inde.

Şarkıcı David Stypek'e saygı

Ocak ayında, erken ölen bir besteci ve şarkıcı David Stypek'e adanmış yenilenmiş bir haraç var. “David'in müziği beni ilk toplantıdan bu yana büyüledi. Sadece bir dinleyici olarak değil, aynı zamanda bir sanatçı olarak da geri dönmeyi seviyorum. Şarkılarının inanılmaz bir gücü ve derinliği var, karakteristik melodi. Stypek'in arkadaşları – Bandjeez, Kateřina Marie Tichá'nın grupları 7 ve 8 Ocak ayında yer alacak.

Nisan ayının sonunda, melankolik motifleri, Hollywood gişe rekorları kıran besteci John Williams'ın çarpıcı müziği izleyecek. “İster kayıp bir sayfa arıyor, ister aç bir velociraptordan kaçıyor olun, ister küçük bir uzaylı ev çağrısına yardım etmek her zaman kesindir: John Williams müziği en iyi özel efekt!”

G konser döngüsü 2013'te başladı ve 60.000'den fazla dinleyici kazandı. Janáček'in Filarmoni direktörü Jan žemla, “Ve umarım söyleyebileceğim orijinal bir konsept yarattık – Ostrava'da hiçbir rekabeti yok. Sıradışı türleri birleştiriyor, bu özel aşamaya düpedüz uygun müzik getiriyor.” Konserler için biletler zaten satışta.