ev ve rny duvara. Çok kan vardı, komşu pansiyona gitti

bencede

New member
Olay, cumartesi günü öğle saatlerinde sosyal pansiyon olarak da hizmet veren Hlubina otelde meydana geldi. Çeşitli ıvır zıvır balkonlara atılıyor, çatıda kıç yıkanıyor. Cephe o kadar orijinal ki, koridorlardaki duvarlar çatlak, bana oteli değil pansiyonu hatırlatıyor.

O dairede iki mui yaşıyordu ve durumları iyi. Ancak cumartesi günü birdenbire, yardıma muhtaç ve duvara çarpan dev bir ev, on katlı binanın yedinci katındaki dairelerden birinde yaşanan günü anlatıyor.

iDNES.cz kaynaklarına göre kadın ilk olarak bu iki annenin düğününde içki içmiş, çok geçmeden içkiyi adama vermiş ve o da hepsine saldırmaya başlamış.

Biri bana yumruk atarken diğeri kafasını duvara ve yere çarptı, çok kan vardı. Diğerini de kendisini balkondan atmakla tehdit etti, böyle bir kadına bunu kesinlikle yapmazdı. Ama üst kattaki adamlardan biri bunu başaramadı, diye açıklıyor.

Kendisi de hafif yaralanan bir kadın polise saldırdı. Kurtarma ekipleri saldırganlardan birini hastaneye götürmek zorunda kaldı.

Başka bir suç olayıyla tehdit mi edildiniz?

80 yaşındaki Tonka polis tarafından tutuklandı ve iki kez cinayete teşebbüs, gasp, izinsiz girme ve ev özgürlüğünü ihlal suçlamasıyla suçlandıktan sonra polis onun gözaltına alınması için dilekçe verdi.

Bu davayla bağlantılı olarak, duruşmanın versiyonlarından biri, Tonk’un üçlüyü, Tonk’un yer aldığı başka bir davada tanık oldukları için tehdit ettiği ortaya çıktı. iDNES.cz kaynaklarına göre şiddet içeren bir suçlu olabilir.

Çiftin saldırdığı komşu da bunu doğruluyor, evdeki diğer kişiler de her gün yine öfkeli olduklarına ikna oluyor.

Soa Ttnsk’teki polis memuru, Ceza Kanununun böyle tek bir cezayı on beş ila yirmi yıl arası hapis veya farklı bir ceza öngördüğünü belirterek, davanın engellenemeyeceğini veya buna yakın bir şeyin mümkün olmadığını söyledi.

Hlubina oteli, Ostrava’daki Hrabvka Caddesi’ndeki Horn Caddesi’nde oldukça yoğun bir yerde yer almaktadır.

Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap’in yazarı tarafından sağlanmaktadır. SHOCart şirketi, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. şeyler
www.shocart.cz

Ancak başka bir davada failin, mağdurların ifadeleri nedeniyle kendisini gizlediğinin kanıtlanıp kanıtlanmaması cezanın tespiti için şarttır. Birden fazla kişiye veya tanığa saldırı durumunda da 15 ve 20 yıl ceza uygulanıyor. Aksi takdirde, özellikle fail on yıldan on sekiz yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Hotel Hlubina, güneydeki Ostrava’nın en kalabalık bölgesinde uzun süredir sorunlu bir kasabadır. 2018 yılında bina yeni sahibi tarafından satın alındı, durum daha da kötüleşti.

Polis neredeyse her hafta burada. Peki şaşırdın mı? Uzun yıllar otelde yaşayan bir kadın, tahmin edin buraya kim gidiyor, dedi. Taşınmak istedim ama sanırım buraya alıştım, üstelik burada başka yerde bulunmayan çeşitli hizmetler de var, diye açıkladı yaşlı kadın.