Erkekler için çok acı verici, Meadow kaybı banik ile değerlendiriyor

bencede

New member
Loučka, son yenilgi 2: 3'ten sonra, “Baník'in peşimizden gideceğini biliyorduk. Başlangıçta hayatta kalmak, baskılarını sıkmak ve maça girmek istedik. Yedinci dakika sıfır yerine … büyük bir darbe oldu.” Dedi.

Sparta üstyapı dördüncü kez gol atmadı. Baník ile kaybetmenin nedenlerini nasıl görüyorsunuz?
İlk golü tekme, yansıyan bir balon aldık ve hedefe yalnız kalan genişliğin başlangıcını yakalamadık. O zaman hiçbir şey olmadı ve standarttan hiçbir şey ikinci bir çivi alamayız. Bu çocuklar için çok acı verici, bir dakikadan bir dakikaya bir şeyler yapmak için bu maçtaki gücü bulmak zor.

Larsi Friis'ten sonra takımı almak için teklif alıp alacağınızı hemen net miydi, kabul edecek misiniz?
Alıp almayacağımı düşünmenin bir yolu yoktu. Sparta tüm kariyerime yardımcı oldu, bu yüzden benim için kişisel, takıma yardım etmek istedim. İyi ya da kötü bir durumda olsun, kafam kovalamadı.

OLOMOUC 1: 3 ile Kupa'daki son kayıptan sonra takım hangi durumdaydı?
Ruh hali en iyisi değildi, finalin etkisi büyüktü, elbette çocuklar depresyonda, kırıldı, istediklerini elde etmediler. İşim ve uygulama ekibindeki her şey onları damarlarına canlı su dökmekti, ama … Cuma daha karmaşıktı, Cumartesi ve Pazar günleri yükseldiğimizi hissettim, ancak burada yedi dakika içinde iki gol alıyoruz ve tekrar düştük.

Üç gün içinde bir şeyi değiştirmeyi başardınız mı?
Benim rolüm o andan yararlanmaktı, böylece oyuncular takımla orada olduğumu biliyorlardı. Ama parmaklarınızı tıklamak ve Barcelona gibi oynamak zor. Yapamam. Oyunu basitleştirmek istedik, ama belki de bizden biraz daha fazlaydı. Balona vardığımızda pasajlar vardı, maçı bir an için kontrol etmeyi başardık, ancak bir günde bazı ilkeler ve yerleştirme açısından bir günde çok fazla şey yapmak mümkün değil.

Slavia'yı yenen Jablonec'in arkasındaki beşinci sıraya düştüğünüz daha büyük darbeyi sizin için kayıp mı?
Tabii ki, bu sezonun geri kalanı için büyük bir komplikasyon.