Efsanevi su yüzücüsü Konkolski’ye göre su benim genlerimde var. sekseni kutla

bencede

New member
Moe olmayan bir ülkenin yerlisi olan bir meslektaşıma erkek kurt deniyordu. Seni suya çeken neydi?
Sanırım genlerimde var. Pedkov, Ole koşusundaki Konkoln yerleşiminde doğdu. Bugün, hiç kimse bizim köyümüzün adını mı verdiğimizi, yoksa köye her zaman burada birkaç aileye sahip olan Konkolskilerin adını mı verdiğimizi bilmiyor. Ola’da ve daha sonra Bohumnské ve Rychvaldský rybnké’de çocuklarla oyunlar oynardık ve o zamanlar kaptan değil amiral olmak istiyordu.

Moi’ye kadar sana eşlik eden hiç kimse, sm inşa ettin. İlk yaptığınız araba mıydı?
Hayır, yelken açmak istediğim ilk gemiyi on yaşında çocuklarla yaptım. Eski sazlardan yapılmış, üzerine gazete yapıştırdığımız ve yağlı boya ile boyadığımız bir kayıktı. Bir katman kuruduğunda yontuldu ve bir iskelet oluşturuldu. Sonra boyası çıktı, güvertesiz bir kanomuz oldu. Güvertenin aslında yan duvarları birbirine bağladığına dair hiçbir fikrimiz yoktu ve Rychvaldsk göletine gittik. Dleit onu iskeleden indirdi ve gemiye bindi. Alttaki kablo da hemen koptu. (gülüyor)

İsim listesi yazdılar. Kurucu KS’de 50 yıl olan Druba, Mru, Pomoci, Vtzstv arasından seçim yapabilirdim ki bu mümkün bile olmazdı.

Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır

Nokta çizgisi ve sonuna kadar

keten gibi navigasyon:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Expres.cz’de 30.000’den fazla orijinal metin mevcuttur
  • Tüm gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz olarak erişin
  • Ticketportal’daki konserler ve çok daha fazlası için öncelikli bilet alın