Çılgın maç. Sahip olduğumuz takımdan memnunum, dedi Friis Karviná'dan sonra. Kurallardan etkilendi

bencede

New member
Buna ek olarak, Sparta'nın trajik bir sudan sonra iki gol kaybettiği ter hayal eden Harasln'in ilk hattrick'i.

Bu iki, çünkü kazandığımız çok astn. Zihinsel olarak çok nron, gitmeyen bir başlangıç yaptılar, bu yüzden biraz vardı, hafif bir şovları vardı. Bu bir ketendi, 0: 2'yi kaybettik, ama TMM'nin ne kadar güçlü olduğunu yansıttığımız için RD oldum.

Tutuklamada çok uyuyakaldınız mı?
Önce Patn Brnn standart durumunun iki büyük hatasından etkilendi ve daha sonra pasajdaki mutfak balonu kaybetti. Ama Carvin'i, NJ olmadan balonla nasıl oynadığını takdir etmeliyim. Utkn'den hemen sonra Çek futbolu için iyi olan Trenra Martin Hyskma Kaliydim, sadece yapmadıkları uzun balonlar yoktu. Karvin çok zaman oynadı, yirmi pt dakika daha iyiydi.

Harasln'in One Man Show ne olacak?
Onu munny yapacağım, çok zaman oynayacağım, ama aynı zamanda GLY'yi hazırlayan Tom Wiesner'ı da övmek zorundayım. Mekanın kenarında yakalamak için DT dolu bir ısırıktı. O en iyilerinden biri, ligdeki en iyiler, verdiğim ML. Yapacağı şey, istediğiniz gibi değil, esas olarak yolda ihtiyaç duyulmaktır. Teşvik çok hissedildi, ama tüm zamanları övmek zorunda kaldım, başka bir şey vardı.

Spaansk Trenr Lars Friis, Karvin'deki ışıklar iken HRM tarafından talimatlar getirdi.

En uzun molalar neydi?
Konsantre olmak ve hazırlanmak ve NM'nin her iki pedlerde yaptıklarını vuracağız. Ama bunun gelenek olmasını istemiyoruz. Veery burada sizin kadar çok şey yapmak için bir köstebek.

Ya aday gösterilmeyen Veljek Birmenevi?
Birma Strahov'da, uzun bir hastalık, Zon Thorn, ama dikkatli olmalıyız, bir vuruş almamalıyız. DT, kasları yaralayan kas vermemeye dikkat edin. Ama ZPT'yi emebileceği zaman ayrılmıyorum. Kadopdn Trninka'da.

Jan Kuchta nasıl yapılır?
Katılmak için bir kez gitmem gerekiyor, ama önceki ikisi LPE oynadı. Bu sadece Glech ile değil, vurma kararı da. NJ Oekvme Lepk Vkony'den verin, bu sefer böyle değildi, ama bir kez gitmek için.

Zorunlu duraklama türü ilk aldı. Nasıl bilginiz var?
E Etkinliğe ulaşmazsa, 0: 0 durumundan tekrarlanır. Böyle bir kural, 70 dakika sonra tekrar geçtikten sonra kurulmamışsa. Bazı karanlığın, bu zamanın böyle olmadığı şeyi kaybedecekleri için spekülasyon yapabileceği gerçeğinden bahsedebiliriz. Eğer doğruysa, değiştirebilmeliyiz, silahlar olmalı.