Budějovice – Ostrava 3:0, önce üst direk, sonra kasırga. Son takım parladı

bencede

New member
Bu, ev sahibi takım için alışılmadık bir destek, misafir takım için ise beklenmedik ve sert bir darbe.


Dinamo ligde sekiz maçın ardından kazandı ve takım, yedek iki düellosu olan Zln'in ardından puan tablosunda sonuncu sırada yer alıyor. Bank son maçta üst üste ikinci kez gol atamadı ve yedi puana sahip oldu.



ÇEVRİMİÇİ


Maçı dakika dakika izledik.


Jihoei ayrıca, takımla birlikte Bohemians 1905 stadyumunda golsüz bir galibiyet serisiyle sonbahar sezonunu yasallaştıran teknik direktör ikilisi Ji Lerch ve Ji Kladrubsk liderliğindeki ikinci maçta da gol attı.


Her iki takım da kış takviyeleri olmadan temel kadro üzerine bahis oynadı ve sezonun ligdeki en iyi takım oyuncularından yoksun kalmak zorunda kaldı. Nijeryalı tank Banku Tanko disiplin cezası nedeniyle başlamadı, diğer yandan Jakub Hora, sözleşmesinin bitiminden sonra ikinci lig Dukla'ya gittiği Dinamo'nun kadrosunda yer almıyor.


İkinci dakikada Kubala defansın arkasından uzun bir pasla öne geçti ancak Steleck golü değiştirdi. Klm'in girişimi aynı zamanda Slovakya'nın golünü de fedakarlıklarla itti.


Bank maça verilen girişi kabul etmedi ve ilk turun sonunda sadece ev sahibi takım, özellikle de kaptan Ondrek tehdit etti. Deneyimli Tonk, yedi uluslararası startla 10 dakikalık oyunun ardından iki gol attı, bloke şutu ve ardından gelen kafa vuruşu az farkla kaleye yaklaştı. Ondrek, 41. dakikada Suchanv'ın ceza sahasına dökülen küçük kaleye ortasını göndererek ilk şansı yakaladı.


Taraf değişikliğinden kısa bir süre sonra Kubala gol attı ancak gol ofsayt olarak değerlendirildi. 56. dakikada video kararı da devreye girdi. Ostrava kalecisi Letek, önce Ondrk'ın sert kafa vuruşunu nakavt etti, ardından Igut'un kaleye attığı golü attı. Ancak Mu kale çizgisinin yaklaşık yarım santimetre gerisindeydi ve bu sefer mahkeme kabul etti. 21 yaşındaki oyuncu ligde ikinci kez gol attı.



Ostrava'dan Ji Klma (solda) arkama dönüyor, yanında Çek Cumhuriyeti Budjovice'den Patrik Hellebrand var.



399. dakikanın sonunda gol serisine son veren Güney Kore, 66. dakikada yeniden sevinebildi. Aktif Alli, Krlik'i ceza sahasında buldu, ancak Letko'nun ölümü için onu öldürdü. Slovak stoper ligde bir şampiyonluk golü attı. Dinamo'nun 10. dakikada attığı ezici golü, Ostrava'nın sıfırdan attığı golle şaşırtan Nijeryalı Alli tamamladı ve bu vuruşla bu sezon lig sıralamasının lideri oldu.


Dönüşte Slezan imdada yetişemedi ve altı düelloda kaybetmedikleri kış eğitimini takip etmedi. Öte yandan, 11. turdan itibaren ilk maçını kazanan ve sezon başından itibaren Karvina ile düelloyu 1-0 kazanan Dinamo, golsüz beş pas serisini lige taşıdı.




FORTUNA:LİG 2023/2024

10/02/2024 15:00

Nhradnich:
D. Broukal, P. Osmank, M. Janek, T. Hk, R. Polansk, J. Tranziska, M. Prek, O. Novk, S. Bhm, V. Hora, P. Zka


Karar: O. Pechanec – L. Ratajov, M. Novk

Vahşi şair: 2.457 (kapasitenin %37'si 6.681)

Çevrimiçi rapora tıklayın