Bruntlsko’da sessiz tekno partisi. Cehennemdi, etraftaki insanları ye

bencede

New member
Bunun çok garip olduğunu biliyor ve umursamıyor. Alan ormanlar, tarlalar ve bazı Sudeten Nmcs’lerin kulübeleri, çiftlik evleri ve yarı harap binalarıyla kaplı eski yollarla dolu ve yakındaki Strnska tepesinden gelen düzenli güçlü bas sesleri yankılanıyor.

Beşinci gün RAVE4BASE TOUR DE 23 adlı uluslararası tekno partisi burada yapılıyor ancak gazetelere giriş yasak. Etrafını çevir ve evi ye. Burada gazete istemiyoruz, kararlılıkla çadırın girişini seçiyoruz. 100 kron ödedikten sonra, her katılımcı plastik bir künye alır.

Raporun amacının eylemi karalamak değil, sadece gerçek durumu anlatmak olduğu girişine bile yardımcı olamam. Bu herkes için. Sonra Nova’yı buraya bıraktık ve kasiyer, ilk silahın buraya gelen bir adam için olduğunu iddia etti. Ücretli giriş teklifini bile kabul etmeyin. Konu emekli maaşı değil.

Tepeye tırmanan insanlar tekno etkinliğinden heyecan duyuyor. Burası çok güzel ve geçen yıl insanlarla doluydu. Avrupa’nın hücrelerinden insanlar vardı. Onlarla pek takılmadım ama atmosfer harikaydı, 32 yaşında Praglı bir kadın. Müziğin belirli bir müzikal monotonluğu hakkındaki yorum tamamen reddedilir. Uzunluğundan anlayabilirsiniz, ancak kutulara geldiğinizde durum farklıdır, l.

Yaklaşık beş kilometre uzaklıktaki Rmaovo’dan göze çarpan iki genç kadın geldi. Fotoğraflarımızı çekmeyin. Burada, tüm yıl boyunca gece gündüz, hiçbir yere gitmiyorsun, gittiği tek olay bu, diye açıklıyor tepenin eteğindeki sembolik şehrin temsilcilerinden biri. Eskisinin yanında bir tabak tabakla paslanmış bir pvs duruyordu.

Dvky, çevre köylerden halkın bu tür üretime karşı olduğu yönündeki ifadeye katılmamaktadır. Kesinlikle hayır, bunu gerçekten saklayan pek çok insan tanıyoruz.

Özellikle de haklıysan. Bazı yerel girişimciler için bu, kafa karışıklığı anlamına gelir, örneğin, taksilerin şehre geldiği ve civardaki otellere ve misafirhanelere hizmet verdiği büyük bir cadde.

Polonya işgalinden sonra tahminen beş bin kişi, ancak bu yıl aktivite seviyesi gözle görülür şekilde azaldı. Bir gün, tahminler birkaç yüz kişi arasında değişiyordu, Cumartesi günü yaklaşık bin kişiydi.

Technoparty, Bruntlska’daki Rmaova’nın bir bölgesi olan Strnsk köyü yakınlarındaki bir tepede gerçekleşir.

Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap’in yazarı tarafından sağlanmaktadır. SHOCart şirketi, geleneksel bir turist ve bisiklet haritaları ve atlas yayıncısıdır. üzerinde şeyler
www.shocart.cz

Ayrıca polis, müziğin sesini gereken düzeye indirmeyi reddedince olayı düzenleyenlerden birini müdahale ederek tutukladı. Sonuçta, gürültü şiddetliydi.

Bu, bu tür danslarla ilgilenmeyen insanlar için kocaman bir aslan demekti. İlk günler geride kaldı. Manel bir müzisyen, yani böyle bir olayın neden olduğunu anlıyoruz ama burada gece uyuyamadınız ve gündüz bile huzur yoktu, Veve köyünden yedi aylık kızıyla Marie Lebedov’u anlatıyor. . Geceleri uyandı ve ağladı, Olomouc’a gitmek zorunda kaldık.

beni buradan kim çıkaracak

Organizatörler, ekipmanı hızlı bir şekilde Rmaov’dan, desibellerin şehrin yolunda değil, sadece birkaç köyün olduğu başka bir yöne çevirdi.

Müziğin sesi kapatılsa bile, tekno parti hala duyulabilir. Ama bu yaklaşık yüzde seksen daha iyi. Cehennem olmadan önce, Dov.

Knpole köyünde köpek gezdiren kadınların bile tekno partisi için iyi bir sözü yoktu. Buradaki barış nedeniyle burada yaşıyoruz. Ama tekno parti günlerinde kimin umurunda? Buradaki kulübelerden yola çıkmamış yoktur muhtemelen. Hadi, kulübeler boş, sessiz ol.

Sadece öpücüğü hatırlamaktan pek hoşlanmıyor. Cehennem. Gözle görülür şekilde sarhoş ve büyük olasılıkla fotoğraflanan insanlar ormanda dolaşıyordu, birçok yabancı, onlarla birlikte içki içiyor, geceyi Çanov’dan yaklaşık altı kilometre uzakta geçirdiğinde bile huzur bulamayan bir kadın içini çekti. Orası da kötüydü, kum tepeleri manzara boyunca yuvarlanıyordu.

İntikam biber gibi kükredi

Köpeklere yeminlerinden bahsetmeden geçemezlerdi. Naim, çok uzaktayken bile bunun korkunç bir hata olduğunu yazıyor. Bunu hiç istemiyoruz, çünkü bu etkinliğin birçok katılımcısı köpekleri oraya getiriyor. Sosyal medyada da gördüğümüz gibi o köpekler ilgisizlik ve öfke dolu, sinirleniyorlar. Televizyonda ve ona saygı duyduğum şekilde konuşsaydım, beni kapatmak zorunda kalırlardı kadın.

Belediye Başkanı Rmaova Ludk imko, şehrin bu olayla ilgili kusurlu mevzuatla eli kolu bağlı olduğunu söyledi. Şahıs arazisinde, üstelik fiziki bir şahsın emrinde, diye açıkladı.

Ona göre, komisyonun Rmaov kabahati, başvuranları geceleri gürültüyü sınırlayan şehir yönetmeliğini ihlal etmekten on binlerce para cezasına çarptırdı. Bölgeye hitap ediyorlar, biz dahil olursak bölge bizden alacak. Demek bu işte elimiz kolumuz bağlı, diye içini çekti İmko.

Arazi sahibi: Yüksek sesli müzik umurumda değil

İlk sorunun ellerini sakinleştirmek olduğunu ortaya çıkardı. Bu sadece müzik değil, aynı zamanda titreşimler, monoton bir gümbürtü ve geceleri çok fazla gürültü duymanız doğal. Aslında her sabah organizatörlerle iletişime geçmeye çalışıyorum ve polisin bilgisi dahilinde olayı görüyorum veya yıkıyorum. Belediye Başkanı Rmaova, TK için muhtemelen bununla yapabileceğimiz tek şey bu, dedi.

Yerel bir çiftlik olan arazinin sahibi Miroslav Novk, ne kendisinin ne de ev halkının müziğe aldırış etmediğini söyleyerek itiraz ediyor. Buradaki bir aptal sarhoş olup dışarı çıkıp yüksek sesle müzik çaldığında, köy halkının bununla büyük bir sorunu oluyor. Novk, TV Nova’ya verdiği demeçte, çayırı organizatörlere kiralamamızın nedeni de tam olarak bu.

Ancak olayın sadece beş gün sürmediği konusunda insanları uyarmak gerekiyor. Geçen hafta sonu Çek st’ydi, şimdi Avrupa. Geri çevirdiklerinde, en azından bir şekilde tolere edilebilir. Çantam yok, bu yüzden otoyolun yanındaki koridorda bir yere değil, buraya koy. Başka bir şey, burada benim başıma gelmeyecek millet, bunda yanlış bir şey yok. Ve kimse ona yardım etmeyecek, diye içini çekti Knpole’lu kadın.