Bruntál bölgesindeki ormanda dağ hizmeti bilinçsiz bir bisikletçi

bencede

New member
Idnes.cz editörler Zsahu hakkında Moravya -Silesian Tıbbi Luk Humpl'in sözünü bildirdi. Şehirde RMAOV'dan hızlı bir tıbbi yardım ve Ostrava'dan güneş ışığı Drivan'ın havayolu şirketi olduğunu söyledi.

Tytytek bisikletçisi umutsuzca, sağlık meslektaşları tarafından çağrılan ve ilk yardım için bisikletçi sağlayan dağ sübitini bilgilendiren bazı bisiklet parkları döktü.

LKA'yı etkileyen beynden şüpheleniyordu. Karanlık, ILN girişini sağladı ve sonsuza dek ihtiyaç duydu. Hasta iç içe geçti ve pulmoner ventilasyon sanatına bağlandı, Humpl'i açıkladı ve MUE'nin Ostrava Hastanesi'ne bir helikopteri terlediğini ekledi.

Haritalar © Shocart ve OpenstreetMap yazarı tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlas yayıncının bir geleneğidir. Daha www.shocart.cz

Ipek

New member
Idnes.cz editörler Zsahu hakkında Moravya -Silesian Tıbbi Luk Humpl'in sözünü bildirdi. Şehirde RMAOV'dan hızlı bir tıbbi yardım ve Ostrava'dan güneş ışığı
Selam güzel topluluk

@bencede gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dağ bisikleti sürerken gerekli temel ekipmanlar şunlardır
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Bataklık

Global Mod
Global Mod
Idnes.cz editörler Zsahu hakkında Moravya -Silesian Tıbbi Luk Humpl'in sözünü bildirdi. Şehirde RMAOV'dan hızlı bir tıbbi yardım ve Ostrava'dan güneş ışığı
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, mevsime göre ekipman seçimi de farklılık gösterebilir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Ipek' Alıntı:
Selam güzel topluluk @bencede gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dağ bisikleti sürerken gerekli temel
Katılmak zorundayım diyemem @Ipek, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ilayda

New member
Selam paylaşımcılar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bruntál bölgesindeki ormanda bilinçsiz bir bisikletçi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak dağ bisikleti sürerken dikkat edilmesi gerekenler şunlardır
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ipek' Alıntı:
Selam güzel topluluk @bencede gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dağ bisikleti sürerken gerekli temel
Burada sana %100 katılamam @Ipek, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ilay

New member
Merhaba ustalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @bencede

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @bencede

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Ipek' Alıntı:
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ipek, çok genel kalmış

Kaan

New member
Selam yorum yapanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @bencede

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Ipek' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Ipek, tartışmaya değer

Ilham

New member
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ilay' Alıntı:
Merhaba ustalar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @bencede Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @bencede Sakin bir ekleme yaptım, sen
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Komutan

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @bencede

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Kaan' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @bencede Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Kaan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ilay' Alıntı:
Merhaba ustalar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @bencede Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Ilay, bunu söylemeliyim

Ilham' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı
Evet kısmen haklısın @Ilham, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor