Bozulma ve ilerleme. Beyzbol oyuncusu Avrupa Şampiyonası’nda geride kaldı, çeyrek finale çıkacağından eminler

bencede

New member
Gülüşmelerden, periyottan ve Erik Sogard’ın sayı vuruşundan sonra 2:0 öne geçtiler. Sonunda dördüncü vuruşta dokuz sayı daha ekleyerek seriyi kırdılar. William Escala oyunun sonunu başka bir home run ile kapattı. Temsilciler hesabı tekrar vurdu.

Bu ilişkinin bizim için ilerleme anlamına gelmesinden ve en iyi sekiz takım arasında yer almamızdan dolayı mutluyuz. Ana atıcı Ondra Satoria harika bir performans sergiledi. Oyun altı atışta hedefe ulaşamadığında ve oraya ulaştığında iki turluk bir oyun oynarız, bu da genç taraf için sinir bozucu olur. Haberin ardından Chadim, çocuklarımızın sakinleştiğini söyledi.

Avrupa Şampiyonası dokuz yıl aradan sonra Estonya’da yapılıyor. Milli takım, tarihindeki ilk madalya için çabalıyor ve şu ana kadarki en iyi çeyreği 2014’teki birincilik oldu. Ayrıca Perşembe günü Brno’da çeyrek final oynayacaklar.

Böylece Arrows Ostrava stadyumundaki ikinci maç tam tribün önünde oynandı ancak bu sefer biletler tükenmedi.

Esk beyzbol oyuncusu Vojtch Menk.

Avusturya’ya karşı aynı avantaja sahiplerdi. Ondeja Satori’nin kusursuz atışından sonra, Sogard’ın koşusunun ardından ilk vuruşta gol attılar. Bu arada Satoria’nın suda beş atışa ihtiyacı vardı, Jonathan Kuntis ise 40 atış yaptı.

uzun vadede bile Satori’nin sahaları ve iyi bir Çek savunma oyunu için bir tarif bulamadılar. Bu vuruşta Çek pasaportlu Amerikalı Sogard tekrar parladı, sayı vuruşu yaptı, kutlama amaçlı bir vuruş yaptı ve ikinci sayı için madenci ap’si aldı.

Zaferden önce, Avusturya’dan önceki gibi, ancak kendimizi yenebileceğimizi düşünüyorduk. bizden daha iyi olmadıklarını düşünüyorduk ama bunu bozmamalıyız. Chadim, sporda hem erkeklerin hem de kadınların beni yendiğini söyledi.

ve dördüncü vardiyada geri çekildiler. Martin Muk, Escala ve Filip Smola sayı attı. O anda Kuntise tepede Yanni Orfanidis tarafından desteklendi ama o bile tam bir Çek devleti ile maçın üstesinden gelemedi. Chadimv altı sayı daha atarak atışı Escala’nın ev sahibi koşusu ile bitirdi.

Esk beyzbol oyuncusu Marek Chlup vuruşa hazırlanıyor.

İşte bağ burada koptu. Aniden Avusturya ile olan bu mücadeleyi düşünmek zorunda kaldılar. Bir vuruşta dokuz Çek puanı atan Chadim, eğer onları yenmeselerdi, A grubunda bir şut için oynayacaklardı ki bu da muhtemelen yetenekli oyuncuları denemezdi, dedi. Kou, yedi, sekiz muhtemelen evet ama dokuzunun olmadığını ekledi.

ekov dayanamadın. Altı takım da Daniel Vavruy, Matje Menek ve Muk’un koşularının ardından puan ekledi. Bu süreçte Çek’i eledikten sonra oyunu yedi istekada kapattılar.

Birincilikten yükselmek için Salı günü turnuvada şu ana kadar %100’lük bir rekora sahip olan İspanyol takımıyla karşılaşacaklar. Çek Cumhuriyeti’ne karşı 14:1’lik kısa bir zaferin ardından Rakuan’ları 13:1 mağlup ettiler.

Urit bu kurtarmaya iyi bir duyguyla gidecek. Öte yandan mağlubiyetimizin ilk çeyrek finalimiz olmasına saygı duyuyorum. Eğer dünya küreğiyle oynamak istiyorsak, o zaman bize bunu başarabilecek miyiz ve burada madalya hakkında konuşacak biri var mı diye sorun. Chadim, İngilizce diliyle eşit bir rakip değilsek bu konuda konuşamayız, dedi.

B Grubu’ndaki İtalya’nın aksine, takımının yabancılara karşı ilk iki maçı kazanmasından endişeliydi. İtalyanlar bugün 3:8 mağlup oldu. Kurtuluşumuzu genişletmiş olmamız çok daha değerlidir. İtalyanların her zaman net bir fikri vardı. Bu bir spor ve beni yenmek daha iyi, diye ekledi Chadim.

Esk’te Avrupa şampiyonası beyzbol oyuncusu:

A Grubu (Ostrava):
Polonya – Avusturya 13:1
Çek Cumhuriyeti – Çek Cumhuriyeti 14:0, 7. atıştan sonra.

B Grubu (Siz)
Büyük Britanya – Macaristan 22:3 5. atıştan sonra
vdsko – İtalya 8:3.

C Grubu (Brno):
Hollanda – Ukrayna 16:3
Fransa – Hırvatistan 3:1.

D Grubu (Prag):
vcarsko – Belçika 7:2
Almanya – İsrail 2:0.

A Grubu (Ostrava):

1.malikane22027:2100
2.esko22023:0100