Boynunda bıçaklı düellolar? Kovařčík, deneyimimiz var. Třinec ayrıca yeni bir asistana yardım etti

bencede

New member
Tutuklamadan beri, gelecekte olsaydık ve yapıştırılmış olsaydık, Kovak derinleşti. GLY'yi diğer zamanlara kıyasla yavaş yavaş sinirlendirdik ve enfarktüs ile enfarktüs edilmedi. Üstün üstünde HRT olacağımız zaman alacağız.

Vs bir orak mı yoksa duraklamanın temsilcisi mi oldu?
Muhtemelen bu Piel bir Trenr verdi (Realizan tm kaçırdı tden asistanı ekledi Boris Abka)yani yeni bir şey, Pzt ve biraz dürtü oldu. Bir araya geldik ve evlendik, gidiyoruz. Kimse bizim gibi durumdan memnun değil.

IZ mürekkebinden memnun olacaksınız, e?
Pesnu öyle. Nad'i çok iyiydi özledim (Karlovy Vary 2: 1 ile)NM'de Gly yoktu, onu kırabilirdik. Onlara verdik ve onlara iyi ve benlik saygısı için çok verdik. İlk teyze için RZ kurdu. VM böyle devam edeceğiz.

PTI Tinecch GL'den Kad Jin Stelec'i verdi. Ayrıca bir sonunuz var, şimdiye kadar EV'den muzdaripsin LEP?
Üre. Belki de en ufak GL'yi kimin özetlediğini, tarafın ne olduğunu, stelce, nasıl yapabileceğimizi özetliyoruz. Kad Gl Pome'a VTM ve VM'ye Pome, düşecek ve karanlıklaşacak bir taş kapılardan biraz açtık.

Pardon kombinasyonundan sonra 4: 1'de geliştiniz, Petr Sikora Marian Admek'i serbest bıraktığında ve diski ortaya çıkarılan hedefin önüne gönderdi. Yukarı çıktığını görebilir misin?
Olaylar geçmişte bile vardı, ama oraya ya da ana hatlarıyla belirtilen ANC'den düşmedi. İlk GL, Marko bunu Vborn'da yaptığında bile, biraz TSTM idi. Tür zaman inel vurdu (Cienciala) Ve sonra sar.

THRVCE'den sonra kale Admek nesin?
Ona ihtiyacım olduğu gibi bana çok Krsn verdiğini söyledim, çünkü uzun zamandır GL vermedim.

VM'nin yüklediğini yükselttiniz mi?
Başka hiçbir şey dib olamazdı (SML SE).

Sonuna kadar, ZBV'nin ekstralegunun sekiz var, ancak sadece ikisinde evde olacaksınız. Bir rol oynuyor mu?
Kırsal stadyumlardan rahatsız edici istatistiklere sahip olmalıyız (Yirmi düellodan 15 puan) Break ve iki DOMC sevinir. Hayranlar Vborn. Bugün ve Pazar günü NS bir topluluk tarafından yönlendirildi. Tinec'teki uygun evler çok büyük. Kırsal bölgeye odaklanmalıyız.

Şimdi o günlerde seni hemen oynayacaksın. Böyle bir playoffov MD olacak mı?
MME Play'de iki MSCE var, bu yüzden evet. Ter duraklamasından sonra şimdi iki yanık gibi kan üzerinde olacak. Sadece köye nüfuz edeceğiz ve alacağız.

Masada geçiş yapmak için hakim olanı görmek mümkün olacak mı, yoksa kendime güveniyor muyum?
İkincisi ile ilgilidir. Yavaş yavaş gidiyoruz, sadece kapıya dönelim. N tm m çok deneyim, bir boynum olduğunda ve kazanmam gerektiğinde. Goody'deyiz.

Ayrıca, playofflara ulaşırsanız, arkada olacağınız var olmayın?
Playofflarda bir şey olacağım, ama bu karanlık onu inkar etmedi. VM NM.