Bölge, kazan sübvansiyonları ve yoksul ailelere yardım çağrısını duyurdu

bencede

New member
resimli resim
| fotoğraf: Petr Lemberk, MAFRA

Çağrı, mevzuat değişmeden yeni bir kazan için emekli aylığı almak için son şans, 1. ve 2. emisyon sınıfındaki kazanları yakan 5. yılın başından itibaren 50.000 lira para cezası tehdidi altında.

Eski kazanın bölgedeki çevreyi iyileştirme çabasında çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Büyük şirketler dünyadaki en kötü suçlular değildir. Parçacıklı maddelerin çoğu, kömürle çalışan eski kazanların kullanıldığı evlerin ve kulübelerin bacalarından havaya karışır. Vali Jan Krkoka, ekolojik ısı kaynağının da tartışmalı olduğunu ve bunun ev sahiplerini değişmeye teşvik edebileceğini söyledi.

Yaşlılık aylığı alan yaşlılar, 3. dereceden engelli emekliler ve aileleri sübvansiyona başvurabilir, konut yardımı alırlar. Emekli maaşları, bir ısı pompası veya biyokütle kazanı, yani pelet ve odun alımı için tasarlanmıştır. Çevre Bakanı Petr Hladk program hakkında yaptığı açıklamada, Kotlkov’un sübvansiyonlarının enerji yoksulluğu riskiyle karşı karşıya olan ailelere yönelik destek yığınına bir başka ek olduğunu söyledi.

Sübvansiyonun geri ödendiği önceki durumlarda olduğu gibi, hane kazan için emekli maaşı ödemek zorunda değildir. Geçiş istemek mümkündür. Vali Yardımcısı Rka Imokov, yeni bir kazan veya pompa için geliştiricinin sübvansiyonun yüzde 16’sına kadar alabileceğini söyledi.

Bölge tarafından yönetilen yeterli, elektronik ortamda dosya. Dolgu başvuruları devam etmektedir. Listede şartları ve soruları olan kişiler var ve 31 Nisan sabah 10’dan itibaren onları doğrudan gönderebilirler.

Zsk bölgesinden her bir sübvansiyona 7,5 bin kron ekledim. Belediye binası da yazdı ve beş çağrıya 98 şehir ve belediye katılarak onlara 2 ila 20 bin kron verdi.

Bu kazan desteklerinin ilkinde bölgede 21 bin kazan 2.7 milyar krona yenilendi. Bir yıl önce, yaklaşık 10.000 aramanın yarısı yapıldığında bölge dördüncü aramayı başlattı. Tahminlere göre, Moravya-Silezya bölgesinde 25.000 eskimiş kazan bertaraf edilecek.