Benzin istasyonuna gidiyorum, binde iki alıyorum. Strnkm bir birası olduğunu iddia etti

bencede

New member
Hldka strnk, sabah saat 10’da Ostrava – Pustkovec’teki pompada yakıt ikmali yaptı. Volkswagen işaretli bir şüphelinin alışılmadık derecede yavaş geçtiğini fark etti. Otomobil yakınlardaki bir otoparka yanaştı ve sürücü uzun süre otomobilden inmedi.

Bu nedenle, örneğin herhangi bir sağlık komplikasyonum olmadığından emin olmak istiyorum. Bununla birlikte, Ostrava Belediye Polisi sözcüsü Jindich Mach, onunla iletişim kurulduğunda, adamın alkolün etkisi altında olduğunun fazlasıyla açık olduğunu açıkladı.

Nefes testi temiz çıktı. İlk isim binde 2,05, hatta biraz sonra binde 2,16 gibi bir değer gösterdi. Bununla birlikte, emlak şirketi başlangıçta, araba sürmeden önce alkol almadığını iddia etti.

Aracını bir benzin istasyonuna park etmeden önce bir bira içti. Ama ayaklıklar kalesini kolayca büktü, dedi Mach.

Muhalifler, hala fikri takip ettiklerini ve kararın değerinin bir biraya tekabül etmediğini savundu. Ayrıca benzin istasyonunda size gerçeğin nerede olduğunu söyleyecek kameralar var.

Daha sonra araba sürmeden önce alkol aldığını itiraf etti. Özellikle ailevi sorunların sebep olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Taraflar daha sonra, suç faaliyeti şüphesi nedeniyle davayı devralan eyalet polisini uyardı.