bencede
New member
Görünüşleri, tatları ve aynı zamanda şehirlerin, tarihin ve efsanelerin onlarla nasıl ilişkilendirildiği ilk olarak Beskydsk kuyuları adlı kitapta yer alıyor. Bazı editör, oyun yazarı ve belgeselci Jaroslav Losar, çocukluğumdan beri kuyuları kullandığımı ve güzelliklerinin birçok açıdan takdir edilebileceğini söylüyor.
Yarım asırdır düzenli olarak Beskydy’ye gidiyor. Benden bu kadar mı etkilendin?
Yavaş yavaş büyülemeye başlayabilirim. Her zaman dağlara yakındım çünkü nispeten erken bir arabamız vardı. Bir Spartaküs satın alıp dağlara gittiler. Annem bununla mantar, yaban mersini ve yem ağaçları için kırmızılar yetiştirdi. İşte bu şekilde Beskydy’de pedikül olarak binebildim.
Yani vazgeçtin mi?
Taka çok aktifti ve Ddeek Losar yetenekli bir şahin avcısı ve yürüyüşçüydü. O ailedeydi ve onlar tarafından takip edildi. 70’li yılların sonunda böyle bir şeyin başlangıcı olan Ostravica’da yaşadım, çok tanıdık Beskydy. Pırıltılarla oyalandım, turist tabelalarının dışındaki yolları ve patikaları tanıdım. Bir anda orada ne olduğunu gördüm ve büyülendim. Her zaman yeni bir şeyden heyecan duyabiliyordum.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Yarım asırdır düzenli olarak Beskydy’ye gidiyor. Benden bu kadar mı etkilendin?
Yavaş yavaş büyülemeye başlayabilirim. Her zaman dağlara yakındım çünkü nispeten erken bir arabamız vardı. Bir Spartaküs satın alıp dağlara gittiler. Annem bununla mantar, yaban mersini ve yem ağaçları için kırmızılar yetiştirdi. İşte bu şekilde Beskydy’de pedikül olarak binebildim.
Yani vazgeçtin mi?
Taka çok aktifti ve Ddeek Losar yetenekli bir şahin avcısı ve yürüyüşçüydü. O ailedeydi ve onlar tarafından takip edildi. 70’li yılların sonunda böyle bir şeyin başlangıcı olan Ostravica’da yaşadım, çok tanıdık Beskydy. Pırıltılarla oyalandım, turist tabelalarının dışındaki yolları ve patikaları tanıdım. Bir anda orada ne olduğunu gördüm ve büyülendim. Her zaman yeni bir şeyden heyecan duyabiliyordum.
muhtemelen iki pınarın olduğu yerde değiller. Bu özellikle Dünya’nın ısınmasıyla ilgilidir. Bazen
tekrar ortaya çıkar ve bir süre sonra tekrar evlenir
Detch Teou.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz