Baník Ostrava futbolcuları ve temsilci Libor Radimec'in eski desteği 75 yaşında.

bencede

New member
75 yıldır TVrtek'te.

Tebrikler!

Peki ya TM Maradona?

Libor Radimec, sadece yedi oynadı, temsiline karşı ikisine karşı çıktı. 1980'de 1980'de Eskoslovensko 0: 1'e kadar yenildi ve iki yıl sonra 0: 0'a bağlandı. Radimec, on yıl genç için Maradona, Tictnk'di.

Hafızasında duran çok fazla şey mi?

Her şekilde TIL ve ben nm dooo ve biz insanları terlediğimizde gülümsedi.

O ve Banka, NM Taen ile Heen Europe'a olan Zail başlıklarını aldı, 1980'de Nrodnm TM Moskova'da Olympijsk oyunlarını kazandı.

Pedchd Bankası Silesian Ostrava'yı yakalayan ve Vtkovice'de düzenlenen babası Charles'daydı. Oğlum ml ún. Vtkovicch zap.

Stadyumun yanında yaşadık ve orada kalınlaştı, bu yüzden K K'den oraya gitmek için gittim. Radimec, en yakıntım.

Çok fazla kayıp yoktu ve bankaya hiç ulaşamadı.

Ben Sparta'ya JT'im. Pestup Lusty tarafından imzalandım, ml orada oluyorum, her zaman, ama Reim buna izin vermedi, bu yüzden ayrıldım. Ve sonra banka cevap verdi, Libor Radimec'i 1973'te bankada bulduğu için anlattı.

Pestup, Miroslav Mamula bölgesindeki en yüksek komünist işlev tarafından parçalanmıştı. Ama Sparta'nın yapmadığını umursamadım. TM'den olduğu gibi memnunum.

Bankada, dokuz yılı aldı, böyle bir övgü. O zaman yurtdışında değildi, her zaman neredeyse aynı çizgide oynadık.

Pesunm HR'nin kulübünden kulübe ve bir karanlık dünyadan bir futbol oyuncusu oynadığına ne dersiniz? Zamanı. Bir tk var. Futbol bir kez değil.

Ostrava bankaları adına, bir kulüp rekoru olan Peruen olmadan 212 Utkn, Pi 143'ün en yüksek evinde oynadı.

Yaralanmam bana yardımcı oldu. Ama Piel Bank'a geldiğimde, bir yıl sonra sessizim. Bir yıl boyunca yaptım ve hiçbir şey yapmadım, ama sonra ben ve erkeklerin erkekleri yapmadım.

Bankada Legendrn, Rostislav Vojek ile bir savunma çifti yarattı.

1980 ve 1981'deki unvanları olan Enene Hadamczika'nın ünlü Trenra olan bir Hadamczikv Nadpad'dı.

Ama bir stoper olarak milli takıma girdi. Ayrıca, muhtemelen savunmada durduğum zamanın olduğunu belirtebilirim.

O ve Rostislav Vojek, Eskoslovenskho futbolunun gökyüzüne katıldı. 1980 Avrupa Şampiyonası'ndan Vojek M Bronze, NM Radimec yaralanmayı kaçırdı. Lt yılda Radimec, Schzel Vojek'in Moskova'daki Olimpitten Altın'ı kutladı.

Ancak DN, NMI arasında rekabet değildi. Rosa süper bir adam. Hiti Dui'ye bırakacaktı.

Diğerleri Radimec. Evet, ama tüm u gözetliyorsunuz. KM, futbol bugün Yin ile dolu. Bazı geçişler Nelb bile değil, ama önemli değil.

Kapmak ve çok fazla değildi ve HST'yi alamadım. Kaç balon kapısı. Eğer verirsek, halkın halkı.

Kaba glmani'nin oynaması gereken çantanın kabulü, veri akıyor. Bugün hedef UMT HRT futbolu olmalı. O kadar da yoktu.

En büyük zaman Olympijsk Gold

Vojek ile birlikte, 1982'de başarısız olan Panlsko'da dünyanın şampiyonasındaydılar. Yapmadı, dedi Radimec. Bu bir TK idi, İngiltere gruplarında (0: 2), Fransa (1: 1) ve Basit Değil Dog N vardı.

Ancak Ampion, Kuveyt ile NODN TM olmaktan çıktı, NM 1: 1'e bağlı. Bu bir aptaldı. Recove, Radimec'i kabul eden başka bir şey olurdu.

En büyük zamanı Olimpiyat zaferi. Banka ile başlıklar bile demek. Olympida yıllar içinde bir kez ve aynı anda hayatta bir çanta oldu. Ve orada bir altın vardı, dedi.

Olympijsk altın 45 yıl sonra Pteek'te saat 17: 00'de ve Olympians ve Slovence Internacionlov'da.

Libor Radimec, sildim, iki yaşında alamıyorum, otuz yaşında olacaksın. O zaman hiçbir şey yoktu. Ve otuz yaşındayken Piel Covid.

Bazalya durmak için. Ama içeri girecek sorunum olmasa bile sen olmayacağım, dedi.

Aralık 2023'te Vetern Bank Ostrava ve Vtkovice geleneğinde son vuruş.

En iyi futbolla Avusturya'da VDNI'de ve önce gerçekleşti. Otuz yaşında bir köpekti, temsilciydi, bu yüzden o zamanki kurallara göre yurtdışına gidebilirdi.

Paul Breitner ve Libor Radimec. Bazaly'de Bayern Münih'i ve otuz bin divk TSN köpeği ile galeride.

Pagosport'u ödemek zorunda kaldık, derneği Çek Cumhuriyeti aracılığıyla değiştirmek zorunda kaldık, sporcunun işçileri kulübe kontrol altındaki kulübe ayrıldı. Avusturya o sırada Jin Svt. Ailemle oradaydım ve o yıllarda KRSN alabildik.

Banka elbette gözlemcilik gözlemliyor, bakmak ve çentik olacaktır.

Anka Bank'ı Plze'den önce bu lig ronk'un son turunda nasıl görülür? Çok fazla bilmiyorum, ama sen sadece bitişte olan Sezon, kalkacak. Ancak bu şehir çok fazla olduğundan emin, Libor Radimec derinleşti.