Artık herkes takımı için fedakarlık yapıyor, Pilsen galibiyetinin ardından kaleci Klimeš'e tezahürat yapıyor

bencede

New member
Vítkovice kalecisi Lukáš Klimeš (33), Pilsen'in hücum oyuncusu Jan Schleiss'e müdahale ediyor.
| fotoğraf: CTK

“Şimdi bu harika, bir şekilde beni etkiliyor. Ama bu tüm takımın işi, özellikle de defansif anlamda. Herkes takım için kendini feda ediyor, bu yüzden puan topluyoruz” diye açıkladı Klimeš.

Bu gönderi Adrián Holešinský'nin şansını yakalamanıza yardımcı oldu. Stuart Percy'nin setteki hatasından sonra %100 şansı hakkında ne hissettiniz?
Düşünmek için çok fazla zamanı vardı. Neyse ki arabada değildi, bu yüzden döngü yapamadı ve ateş etmek zorunda kaldı. O sopa beni kurtardı.

Peki Jakub Lev'in güç oyununa yönelik son girişimi ne olacak?
Şimdi bunu kabinde tartışıyorduk. Bana yumruk attı, sonraki beş saniye boyunca ne olduğu, diskin nerede olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Juraj Mikuš bunu benim için sakladığını söyledi.

Takım arkadaşı engellemeleri sana birden fazla kez yardımcı oldu, değil mi?
Son derece Pilsen'e karşı çok fazla blok vardı. Onlara teşekkür etmem gerekiyor. Füzelerden bazıları iyi korunuyordu ve eğer geçselerdi nasıl sonuçlanacağını Tanrı bilir. Çocuklar sonuç için kendilerini feda ediyorlar. Kesinlikle 1-0 kazanmak, 5-7 kaybetmekten daha iyidir.

Antrenör Pavel Trnka, České Budějovice'ye karşı alınan mağlubiyeti korkunç olarak nitelendirdi. Ondan sonra birbirinize ne söylediniz?
Maçın kurulumuna dair mümkün olan her şeyi konuştuk. Bunu birden fazla dile getirmemize gerek yoktu, o günden bu yana bu konuya odaklandık.

Vítkovice defans oyuncusu Radek Jeřábek (17), Ocak ayında Pilsen forveti ile kavga ediyor.

Üst üste ikinci bir sıfırınız var. Takım arkadaşlarınız sizi bu sorunu kendi başınıza çözme havasında bırakmayacak mı?
Oldukça deneyimli bir ekibimiz var, çocuklar bunun sadece hokey olduğunu ve bir dahaki sefere her şeyin farklı olabileceğini biliyor. Geriden sorumlu bir şekilde oynamamız gerekiyor.

Normal sezonun sonu yaklaşıyor, sekizinciliğe ve iç sahadaki play-off'ların başlamasına çok yakınız. Sen hallediyor musun?
Konu bu değil, endişelerimizden bıktık. Bu bir klişe ama biz her seferinde sadece bir oyuna odaklanıyoruz.